Električna rolka Koowheel D3M 2 generacije

Električna rolka Koowheel D3M 2 generacije.

Električna rolka Koowheel D3M 2 generacije je perfekten in zelo zabaven osebni pripomoček pripravljen za krajša potovanja. Je lahko, prenosljivo in preprosto osebno sredstvo, ki pripada vrhunski tehnologiji 2 generacije, zaradi česa se lahko po novem pohvali z dvojno močjo delovanja. Nov model električne rolke je nova priložnost in naslednji vroči produkt za vse vas, ki želite skozi urbano okolje začutiti lepoto življenja. Vaš popoln partner na poti k ciljem po katerih hrepeni vaše srce. Prihranite vašo energijo, naj vas peljejo električna krila.

 

Koowheel, močan predstavnik v tovrstni branži.

Koowheel, podjetje je locirano na Kitajskem, specializirano za električne rolke, situirano na območju 32.000 m2 površine. Skupaj z več kot 32 inženirji in več kot 600 delavci ustvarjajo inovativne unikatne izdelke po izjemno naprednih tehnologijah. Tedenska kapaciteta izdelave je približno med 2.000 in 3.000 kosov tovrstnih izdelkov.

 

Električna rolka Koowheel D3M 2 generacije je perfekten osebni pripomoček.

 

Enostavno pohitrite vaše vsakdanje gibanje.

Električna rolka Koowheel D3M 2 generacije, unikatnega dizajna vam ponuja pametno in varno vožnjo vašega življenja. Z izboljšano tehnologijo in dosegljivo ceno lahko z njo potujete hitreje in dlje praktično vsi. Inovativen osebni pripomoček lahko doseže maksimalno hitrost tudi do 45 km/h. Ne samo, da je lahek in prijazen za uporabo, hkrati ponuja možnost brezžičnega daljinskega vodenja, ki še dodatno poskrbi za vašo varnost pri uporabi. Vsebuje dovolj lahko in vzdržljivo baterijo, da se vožnje z njo nauči prav vsak, ki ga to mika.

 

Vožnja, ki vam bo zlezla pod kožo in v kri.Komentarji so izklopljeni.

Call Now Button