Gostilna Čefidelj v Novem mestu

www.gostilna-cefidelj.si
Vabljeni in dobrodošli!

Gostilna Čefidelj Bršljin v Novem mestu.

Gostilna Čefidelj Bršljin v Novem mestu je vrata prvič odprla že pred več kot stotimi leti, in sicer leta 1853. Za vas cenjeni gostje in vaše dobro počutje pa so jo dobro leto nazaj popolnoma prenovili. Vrata gostilne v novi podobi so se tako ponovno odprla 01.12.2015, vodi pa jo že šesta generacija rodbine Drenik – Čefidelj, Ribana Drenik.

 

 

Stalna gostinska ponudba vam vedno na voljo.

V Gostilni Čefidelj vam je vedno na voljo odlična stalna gostinska ponudba, malice, kosila, jedi po naročilu, nedeljska kosila, odojek, jagenjček, ribe in ostale jedi iz žara, pice iz krušne peči, pice iz pirinega testa, jedi izpod peke po predhodnem naročilu, pisana izbira poletnih solat,...

 

Celovita odlična gostinska ponudba za zaključene skupine.

Ob raznovrstni stalni gostinski ponudbi vam Gostilna Čefidelj ponuja tudi celovito gostinsko ponudbo za zaključene skupine. Ob različnih priložnostih, kot so obletnice, krsti, obhajila, birme, poroke, rojstni dnevi, druga osebna praznovanja in poslovna srečanja, vam ponujajo pestro izbiro kulinaričnih dobrot in pijač ter pomagajo pri organizaciji in izvedbi celotnega dogodka v njihovi Gostilni Čefidelj. Imajo dolgoletne in preverjene izkušnje pri organizaciji in izvedbi tudi najzahtevnejših dogodkov, zato vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri ustreznih pogrinjkov, hrane, vina, sladic ter vsega kar je potrebno da bo vaše srečanje popolno. Vas in vaše povabljence bodo razvajali z kulinaričnimi dobrotami.

 

Profesionalna izvedba cateringa za vas.

So priložnosti, ko želite ustvariti nepozaben spomin in dober vtis, zato pogostitev prepustite osebju Gostilne Čefidelj. Ponudba po meri za še tako zahtevnega naročnika.

 

Prijeten vrt z odprto kuhinjo.

Gostilna Čefidelj se ponaša s prijetnim popolnoma prenovljenim letnim vrtom z odprto kuhinjo,  prijetnim vzdušjem in prijaznim osebjem.

 

Za vas kuhajo že več kot 100 let.Komentarji so onemogočeni.

Call Now Button