Internet preko električne napeljave

Internet po celi hiši preko električne napeljave.

Do računalniškega omrežja in interneta je mogoče dostopati preko obstoječih električnih vtičnic s posebnimi napravami oziroma vmesniki. To predstavlja najbolj učinkovito in enostavno rešitev za zagotovitev internetnega dostopa povsod, kjer ga potrebujete. Tovrsten način, poleg eterneta ali brezžične povezave vam zagotovi hitro in zanesljivo internetno povezavo, kjerkoli imate vtičnico za elektriko in obstoječo internetno povezavo.

 

 

Podaljšate si povezave, ne da bi bili povsod kabli.

Za vzpostavitev sistema potrebujete vsaj dva vmesnika. Prvi, oddajni vmesnik, za priklop na obstoječi brezžični usmerjevalnik ali modem in drugi, sprejemni vmesnik, za priklop v električno vtičnico. Drug drugega samodejno zaznata. Sprejemni vmesnik lahko oddaja brezžični WLAN signal ali pa naprave povežemo s sprejemnim vmesnikom z žico oziroma kablom. Tako si lahko z enostavno povezavo preko električne napeljave v objektu uredite internet visoke hitrosti prav v vsakem prostoru praktično v trenutku.

 

Enostavna rešitev pri šibkih signalih.

Izguba signala iz ene sobe v drugo, je preveč pomembna, da tega ne opazimo. Z omenjeno rešitvijo si lahko ojačate obstoječe internetno omrežje in zagotovite primerno jakost signala ali pa si ga samo preprosto razširite po potrebnih prostorih. Primeren je tako za žični kot tudi za brezžični internet.

 

Ideja tehnologije za učinkovitost električnih omrežij.

Zamisel je o uporabi izmeničnega toka za prenos podatkov. Z združevanjem radiofrekvence na isti liniji z električnim tokom, se lahko podatki brez problema posredujejo po ločeni podatkovni liniji. Električni tok in radiofrekvenca, ki vibrirata na različnih frekvencah, se ne motita med sabo. Danes obstajajo omrežne rešitve za prenos podatkov preko električne napeljave doma ali v podjetju. Na voljo so zgoraj omenjeni izdelki, vmesniki, za domačo uporabo ob predpostavki, da imate obstoječo internetno povezavo.

 

Prednosti pred WiFi.

Dosledna hitrost, zanesljivost, večja varnost in preprosta uporaba.

 

Prav vsako električno vtičnico lahko spremenite v omrežni priključek.Komentarji so izklopljeni.

Call Now Button