Letni horoskop 2015

Letni horoskop 2015. Kaj nas čaka?

Leto 2015 bo sprošujoče in mirno. Nekaj turbolence v smislu svetovnih dogodkov nam bo prinesla še zima. Leto nam bo dalo tudi nekaj zanimivih inovacij in izumov. Nove ideje in misli bo potrebno povezati skupaj s svetlobno hitrostjo. Stvari bomo spoznavali in razumeli hitreje kot običajno, tako da je dobro leto za študij, izobraževanje. Malce nestanovitna vendar močna energija nas bo spremljala vse do jeseni. Vodi naj vas svobodna volja, da se odločite za stvari, ki vas veselijo in izpopolnjujejo ter da opustite vse ostalo, kar vas dela nesrečnega. Vzemite nadzor v vaše roke in manj je verjetno, da boste pritegnili pozornost nezaželjenemu.

 

Splošna astrološka napoved za leto 2015 za vsa znamenja.

Ob prihodu vsakega novega leta naša pričakovanja rastejo in hrepenimo po boljši prihodnosti. Vendar je prihodnost uganka, ki jo je težko razumeti. In da, lahko spremenite vaše življenje, samo nihče ne pravi, da je enostavno. Ne pozabite, čas v življenju je vse.

 

Oven

Zanimivo ter obetavno leto vas čaka na področju ljubezni, zdravja, kariere, financ in odnosov. Prineslo vam bo veliko sprememb. Izkoristite vaše ambicije in sposobnosti.

Bik

S svojo vztrajnostjo in trdim delom boste zmagovalec v prihajajočih izzivih. Pomembni vlogi v karieri bosta imeli vaša praktičnost in odgovornost. Leto bo mirnejše od prejšnjega.

Dvojčka

Imejte potrpljenje skozi negotove ter težke čase in svari se bodo na koncu izšle v vašo korist. Predvsem bo to leto polno romantičnih trenutkov, velikih sprememb in osebne rasti.

Rak

Leto sprememb predvsem v vašem načinu življenja. Naredite malce več, da bi bili uspešni in ne pustite, da bi padli pod vpliv vašega običajnega spreminjanja razpoloženja. Pričakujete lahko pozitivno energijo v odnosih.

Lev

Dobro izkoristite leto priložnosti in optimizma. Vašo pozornost usmerite v vaše ambicije in vodstvene sposobnosti. Vendar pazite, da ne postanete preveč ukazovalni.

Devica

Nove priložnosti, možnosti in izkušnje vam lahko spremenijo življenje. Začnite leto optimistično. Ohranite pozitivno naravnanost tudi proti koncu leta ob morebitnih neprijetih spremembah.

Tehtnica

Leto, ko boste poskušali. Zaradi vaše intelegence in potrpežljivosti, se bo na koncu vse uredilo. Nove informacije, spremembe na vidiku zatorej bodite čimbolj kreativni in intelektualni.

Škorpijon

Po trdem delu v letu 2014, bo v prihodnem letu za vaše težave poskrbljeno in ponovno boste uživali v življenju. Pozitivne spremembe tudi na področju kariere in ljubezni.

Strelec

Učne izkušnje vas bodo vodile na vseh področjih vašega življenja. Izkoristite to in ne bežite pred problemi. Takrat bo uspeh vaš. Morda boste začeli leto s problemi in težavami, a to se bo spremenilo.

Kozorog

Vaša trdna prizadevanja bodo padla na plodna tla. A previdno. Ohranite nadzor nad ljubosumjem in pohlepu po oblasti. Ambiciozni boste imeli krasno leto, ki vam bo dalo več moči kot leto 2014.

Vodnar

Energično leto, ki vas bo navdušilo. A ne pozabite na kompromise. Za razliko od lanskega leta, ko ste imeli morda še preveč časa za razmišljanje, se letos ne boste zlahka ustavili.

Ribi

Razburljiva dogajanja vas čakajo v letu 2015. Soočite se z življenjem in postali boste uspešni v vaših podvigih. Bodite ponosni nase in ne ozirajte se preveč na druge okoli sebe.

 

Naredite leto 2015 najboljše leto vašega življenja. Srečno!Komentarji so izklopljeni.

Call Now Button