Motivirajte vaše samozdravljenje

Kaj pomeni samozdravljenje?

Samozdravljenje je duhovno motiviranje človekove lastne tehnike zdravljenja. Proces okrevanja od fizičnih ali psiholoških motenj spodbujen na lastno pobudo s pomočjo samomotivacije. Postopek se lahko pospeši z raznimi introspektnimi tehnikami kot je na primer meditacija. Pri tem se upošteva razumevanje, da je povezava med duhovnim vidikom in fizičnim zdravjem ključnega pomena za naše vsesplošno dobro počutje. Pravzaprav se gre pri tem procesu za ozaveščanje vaše energije telesa z vašim namenom, da se začutite in zdravite.

 

Kako spodbudimo samozdravljenje?

Fizično telo ima prirejeno sposobnost obnovitve, s pomočjo dejavnikov psihološke narave pa lahko pomagamo vplivati na samozdravljenje. Za to moramo seveda biti sami tudi pripravljeni kaj storiti. Obstaja več načinov, ki lahko pomagajo povečati koristi te naravne človeške sposobnosti. Najpomembnejši med njimi je meditacija, ki nam odpre pot, da usmerimo svojo zavest z namenom pozitivnega učinka na naše stanje in s tem sprožimo proces samozdravljenja ter dobrega počutja. S tem si pravzaprav pomagamo nadzorovati pozitivno energijo.  Hkrati si lahko pomagamo z raznimi dihalnimi vajami, ki blagodejno vplivajo na stanje fizičnega telesa.

 

Učinki samozdravljenja, za vaše boljše počutje.

Pozitivni učinki samozdravljenja kot dopolnilo k ostalim morebitno potrebnim zdravljenjem tradicionalne in sodobne medicine:

 

Predstavljajte si, kako bi se počutili, če bi lahko...

Preprosti načini samozdravljenja kot dodatek k tradicionalnem zdravljenju nam pomagajo, da premagamo tovrstne življenjske situacije, zdravstvene in psihične težave, tegobe na mirnejši in srečnejši način. Odkrijte in poskusite razumeti vaš notranji svet in pridobite učinkovite prirojene spretnosti vplivanja na vas same. Predvsem si s tem lahko pomagate premagati strah, anksioznost in depresijo s čimer posledično vplivate tudi na vaše fizično telo.

 

6 preprostih korakov, ki jih lahko naredite zase.

Preprosti koraki do boljšega vsesplošnega počutja:

  1. udobno se namestite, se umirite in osredotočite se na vaše dihanje,
  2. zaprite oči in občutite kako se pretaka energija po vašem telesu,
  3. osredotočite se na vaše telo in na to kako ste obdani s pozitivno in blagodejno svetlo energijo,
  4. počutite se ljubljene in zadovoljne s tem kar preprosto ste,
  5. zaupajte vase, bodite hvaležni in mislite pozitivno,
  6. smejte se in opazili boste kako se vam lahko v zelo kratkem času spremeni razpoloženje na bolje.

 

Izkoristite ves svoj dani potencial narave za vaše boljše počutje.Komentarji so onemogočeni.

Call Now Button