Odpornejši organizem s pomočjo hrane

Spodbudite delovanje imunskega sistema na naraven način.

Ob močnih in hitrih vremenskih spremembah je imunski sistem organizma večkrat na preizkušnji. Kakovostna hrana je modra odločitev, da mu priskočimo na pomoč. Zdravje bo rezultat uravnotežene in zdrave naravne prehrane.

 

 

 

 

Za odpornejši organizem, hrana pomaga preprečiti in zdraviti.

Pikantna hrana (pekoči feferoni, pekoča paprika, pekoče začimbe, čili, hren, ingver) olajša dihanje, ker sproži vdor tekočin v sluz, ki je v dihalnih poteh. Ker se sluz razreči jo lažje izločimo. Tako razširi dihalne poti.

Česen, čudežno naravno zdravilo, ki preprečuje in zdravi. Krepi imunski sistem in je učinkovito sredstvo v boju proti virusom in bakterijam. Ima razkuževalno moč ter ugodno vpliva pri vseh boleznih dihal.

Čebula je naravno protivnetno zdravilo in učinkuje podobno kot česen. Pospešuje prekrvavljenost sluznice in spodbuja izločanje sluzi.

Vitamin C v sadju in zelenjavi (grenivke, pomaranče, limone, mandarine, kivi, papaja, jagode, peteršilj, brokoli, blitva, ohrovt, zelje, kislo zelje, koleraba, cvetača, grah, paradižnik, sladka paprika) je odlično sredstvo za krepitev organizma proti najrazličnejšimi boleznimi, tudi prehladu. Hrana bogata z vitaminom C blaži vnetja.

Jogurt (probiotiki) skrbi za krepitev vašega imunskega sistema, odpornejši organizem. Onesposoblja bakterije in pospešuje nastajanje protiteles.

Hrana iz morja (ostrige) je bogata s cinkom, ki prav tako spodbuja imunski sistem. Ribe so kakovostna hrana.

Veliko tekočine, predvsem tople (čaji), ki razširijo žile v sluznicah in so tako bolje prekrvavljene. Virusom boste preprečili, da bodo dobro uspevali.

 

Močna odpornost organizma je zlata vredna.Komentarji so onemogočeni.

Call Now Button