Osnovni tipi parfumov

Katera je najboljša dišava za vas?

Pri nakupu parfuma upoštevajte vtise, ki jih nosijo posamezne dišave, globino in vodilno temo vonja. Tisto, kar diši takoj po nanosu parfuma in hitro izhlapi. Tisto, kar se absorbira in tvori večino vonja. In na koncu še tisto, kar je bogatejše in se pogosto ne zazna, dokler vonja ne nosite vsaj pol ure.

 

 

 

Parfumi, vodnik osnovne delitve dišav.

citrusi
Parfumi živahnih in energičnih vonjav za vsakodnevno veselje (Cartier Eau de Cartier, Calvin Klein CK One,…).

rožni
Priljubljeni ženstveni, sladki in romantični vonji bodisi enega cveta ali šopek večih sort, primerni za prefinjene dogodke (Chanel No.5, Ralph Lauren Romance, Daisy by Marc Jacobs,…).

zeleni
Vonji svežih listov, sveže trave, vonji energije narave z mislijo gibanja na prostem, se nagibajo na stran ˝unisex˝ in so primerni za aktivnosti v športnem duhu (Escada Magnetizem, Adidas Adrenaline Woman, DKNY Be Delicious Green Apple,…).

organski
Sodobni izum mešanice sintetičnih sestavin, ki povezujejo naravne arome kot so gorski zrak, ocean, slan zrak so idealna izbira za razgovor, saj vonji poudarjajo čistost in svežino (EChristian Dior Dune, Giorgio Beverly Hills Ocean Dream, Cool Water Woman by Davidoff,…).

orientalski
Eksotični, čutni vonji kot so mošus in ambro tudi v kombinaciji s toplim jantarom ali rožnimi vonji za močno izrazite ženske s pridihom zapeljive skrivnostnosti (Versace Srystal Noir, Yves Saint Laurent Opium, Flower Kenzo,…).

začinjeni
Kombinacija sladkorja in začimb kot so klinčki, ingver, cimet so mikavne vonjave na staromoden način (Chanel Coco, Givenchy Ysatis,..).

lesni
Vonji na osnovah lubja in maha sodijo v osnovo ˝unisex˝ brez pridiha ženskosti za resne poslovne priložnosti (Ralph Lauren Romance, Chanel No.19, Gucci Rush 2, Black by Bvlgari,…).

 

Najdite pravo dišavo, narejeno za vašo kožo in temparament.Komentarji so izklopljeni.

Call Now Button