Restavracija Silvester na Raki

Restavracija Silvester na Raki.

Restavracija Silvester se nahaja v samem centru kraja Raka v Posavju in deluje že od leta 2000. Restavracija je dovolj velika, prijetnega ambienta, primerna za proslavljanje različnih dogodkov ali samo za kratek postanek.

 

 

 

 

Pristna hrana in pijača vedno v ponudbi.

Ponudba restavracije temelji na pristni domači hrani in pijači. Izvrstni kuharji vam pripravijo nepozabne kulinarične dobrote in izvrstne sladice. Tudi poznavalci vin boste lahko izbirali med bogato paleto vin vrhunske kakovosti. Za vas bo poskrbljeno v baru restavracije tudi če se ustavite in samo popijete dobro kavo.

 

Dnevna ponudba malic.

Vsak dan od ponedeljka do petka vam kot dnevno malico nudijo tri različne okusne menije. V Restavraciji Silvester ustrežejo vsem okusom, prav zato so za vas pripravili pestro ponudbo malic, kosil, jedi po naročilu in raznovrstne pizze.

 

Praznovanja in druženja zaključenih skupin.

V Restavraciji Silvester obeležite za vas pomembne trenutke. Sprejemajo rezervacije za večje skupine do 120 oseb, kjer vam sestavijo več menijev in organizirajo tudi nastop glasbenih skupin.

 

Zidanica Krošelj v neokrnjeni naravi.

V objemu Raških gričev, koder seže pogled od Krške kotline pa vse do Gorjancev se skriva na hribčku Družinska Zidanica Krošelj na Senicah. Ker je naselje Raka le streljaj od glavne avtocestne povezave Ljubljana - Zagreb, vam tako ponudijo čudovit oddih v neokrnjeni naravi in hkrati tudi obilo možnosti za obisk in odkrivanje drugih čudovitih zakladov Slovenije. Zidanica Krošelj je idealna za družine in posameznike, katerim je skupno mir, sprostitev in neokrnjena narava. Možnosti za rekreacijo je veliko od pohodništva, kolesarjenja, ribolova, plavanja, golfa. Kot dodatno ponudbo vam lahko ponudijo dnevne obroke v lastni Restavraciji Silvester v centru Rake, ki je odmaknjena približno 900 m ali pa tudi catering dostavo v njihovo zidanico.

 

V prijetnem okolju do gurmanskih užitkov.Komentarji so izklopljeni.

Call Now Button