Trenutki v odnosu, ki zbližujejo

¨Nekaj manjka¨ v odnosu?

Danes imamo izredno hiter tempo življenja, obveznosti, ki jih nikoli ne zmanjka, opravil, ki se nenehno vrtijo v krogu in zaradi tega prepogosto pozabimo na svojega partnerja. Kljub temu, da pa si želimo ohraniti odnos in večkrat morda pomislimo, da bi ga celo izboljšali. Kaj naredite? Vsi potrebujemo vez, ki ne samo pomirja, vendar zagotavlja potrebne občutke udobja, zaupanja in varnosti. Bodite sproščeni in postanite svobodnejši.

 

 

Preprosta vsakodnevna dejanja naklonjenosti, ki utrdijo partnerski odnos.

Objemanje vzbuja občutek varnega ugodja in krepi vez v odnosu. Še posebej blagodejen in zaželjen je pomirjujoč objem, ko je vaš partner slabe volje. Zaupajte si svoj jaz, svoj smeh, solze, upe in strahove. Presenetite svojega partnerja in ga objemite od zadaj. Prijetna gesta topline. Mogoče ob pomivanju posode ali pri kakšnem drugem opravilu.?

Poljubljanje, krajše, daljše, ni pomembno. Vsi taki trenutki so zelo intimni. Spomnite se, na poljub z nasmehom v slovo, poljub zdravo in kadarkoli vmes.

Držanje za roke. Orožje, ki povezuje. Staromodno? Mogoče, vendar očarljivo. Opazili boste takojšen občutek povezanosti.

Stiskanje na kavču ob gledanju televizije. Namesto, da sedita vsak na svojem sedežu, se privijta skupaj. Večer v toplem vzdušju in morda še kaj več. Stisnite se ob partnerja pred spanjem ali ko se zbudite. Delite toplino teles. To pogosto privede do še bolj intimnih trenutkov, saj se je občutku telesa partnerja včasih mogoče težko upreti. Bodite ¨eno¨ z drugim in drug z drugim.

Vsi vemo, da masaža ramen olajša marsikatero napetost. Cenjeno dejanje v vsakem trenutku, pa če je to še tako navidezno nezaželjeno. Lahko je navdih za vrnitev usluge.

Intimnost. Prezaposleni, slab dan, prepir? Kakšen dan res da, zadnja stvar v mislih, vendar vzemite to kot izziv. Imejte v mislih, da je veliko partnerskih zadev mogoče rešiti prav v spalnici.

 

Ne pozabite. Dotik je ključen način, da se povežete z vašim partnerjem. Tako fizično kot čustveno.Komentarji so izklopljeni.

Call Now Button