Mobilna pisarna, kadarkoli in kjerkoli

Mobilna pisarna, vaša pisarna ˝na poti˝.

Mobilna pisarna je virtualna pisarna po meri uporabnika oziroma skupine uporabnikov, ki omogoča pregled praktično nad celotnim stanjem poslovanja podjetja ali organizacije. Je sodoben način dela, ki pripomore, da poslovanje poteka bistveno lažje in hitreje. Pisarna, ki ni omejena zgolj na fizični prostor ali neko okolje. Za tovrsten sodoben način digitalnega poslovanja potrebujete le dostop do interneta in mobilno (prenosno) napravo ter nekaj uporabnega znanja ter veščin.

 

Mobilna pisarna in njene prednosti.

Vsa osnovno potrebna orodja, informacije, podatke, dokumente, dostop do procesov imate na dosegu rok kjerkoli in kadarkoli. Pogoj je le, da imate dostop do interneta in mobilno (prenosno) napravo. Ker tovrstno digitalno poslovanje prispeva k brezpapirnatem načinu poslovanja s tem pozitivno prispevate tudi k varstvu okolja. Danes je izredno pomembna hitrost in ažurnost za večjo konkurenčnost. Mobilna pisarna in elektronsko poslovanje je na sploh dobra organizacijska rešitev, saj omogoča zagotovljen dostop do pomembnih informacij in procesov, od katerih je odvisna uspešnost podjetja. Celoten sistem prav tako ugodno vpliva na neprekinjeno poslovanje in predvsem racionalizira čas, prostor in delo.

 

Kaj potrebujete za mobilno pisarno?

 

Kako je z varnostjo?

Pred in med samo uporabo mobilne pisarne s pomočjo mobilnih (prenosnih) naprav je potrebno upoštevati splošna varnostna priporočila za zagotovitev informacijske zaščite. Okvara, izguba ali kraja se lahko zgodi. Zato morate imeti v mislih, kako se predhodno in sprotno zaščititi ter imeti tudi pripravljen načrt kako ravnati v najslabšem primeru, ki ima v poslovnem okolju lahko tudi zelo hude posledice.

 

Splošna informacijska varnostna priporočila:

 

Mobilna pisarna in Android?

Mobilni operacijski sistem Android, ki je sestavni del velike večine mobilnih (prenosnih) naprav (pametni telefoni, tablični računalniki) je izredno razširjen med uporabniki in ima dokaj urejena varnostna vprašanja. Je redno posodobljen, prihajajo konstantne nove verzija, za kar je primerna in varna izbira tudi pri uporabi za poslovni namen.

 

Sodobna digitalna tehnologija nam ponuja neomejene možnosti za ustvarjanje.Komentarji so izklopljeni.

Call Now Button