Restavracija Balkan v Radljah ob Dravi

www.gostinstvo-restavracija-balkan-dragan-ivanovic-zar
Vabljeni in dobrodošli!

Restavracija Balkan v Radljah ob Dravi.

Restavracija Balkan v Radljah ob Dravi je rezultat dolgoletnih izkušenj vam poznata ali pa še vsekakor bo gostoljubna družina Ivanović, ki vedno skrbi, da vam predstavlja novitete v svoji ponudbi. Restavracija Balkan vas bo prijetno navdušila s prijaznim osebjem in s svojimi specialitetami z žara. V ponudbi so jedi iz mednarodne kuhinje s poudarkom na svetovno poznanem srbskem žaru, vključno z velikim izborom hladnih in toplih predjedi, solat ter sladic. Imajo tudi bogato ponudbo vin ter domačih in tujih pijač. V toplih letnih mesecih se lahko osvežite v hladnih prostorih Restavracije Balkan in večerjate v romantiki ob svečah.

 

Jedi po naročilu vam vedno na voljo.

Kulinarične dobrote iz njihove kuhinje razvajajo vsa vaša čutila. V Restavraciji Balkan so vam ves čas na voljo vse njihove jedi po naročilu. V ponudbi so jedi iz mednarodne kuhinje s poudarkom na svetovno poznanem srbskem žaru, vključno z velikim izborom hladnih in toplih predjedi, solat ter sladic. Imajo tudi bogato ponudbo vin ter domačih in tujih pijač. Vsekakor pa pojdite in se sami prepričajte, da je žar v Restavraciji Balkan eden najboljših v Sloveniji.

 

Celovita odlična gostinska ponudba za zaključene skupine.

V Restavraciji Balkan vam nudijo celovito gostinsko ponudbo za zaključene skupine ob različnih priložnostih, obletnice, rojstni dnevi in druga osebna praznovanja, praznična ter poslovna srečanja. Ponujajo vam pestro izbiro kulinaričnih dobrot in pijač. Vas in vaše goste bodo razvajali z kulinaričnimi sprecialitetami, kot so leskovački žar, pečeni odojek na žaru in druge jedi. Pustite se razvajati izbranim gastronomskim užitkom, oni pa bodo poskrbeli za dobro pogostitev in prijetno počutje.

 

Catering za vas po meri.

Odlično poskrbijo za hrano in pijačo, tako da boste na izbranem dogodku lahko zdržali dan in noč. Po naročilu pa za vas pripravijo odojka na tradicionalen srbski način, spečejo na žaru in tudi razrežejo za domov.

 

Prijetna senca v poletnih dneh.

Strežba in okolje Restavracije Balkan je pripravljeno tudi za poletne temperature, ko se še kako prilega prijetna senca, v roki pa hladna osvežilna pijača.

 

S spoštovanjem vas pričakujeta Ivanović Dragan in Varga Erika.Komentarji so onemogočeni.

Call Now Button